diumenge, 9 d’abril de 2017

Per segon any consecutiu la Cofradia del Cristo del Buen Amor celebra la "Procesión de Pasión" pel barri del port

Per segon any consecutiu la Cofradia del Cristo del Buen Amor y Ntra. Sra. de la Amargura con San Juan Evangelista va celebrar ahir, dissabte de Passió, el seu viacrucis i la posterior "Procesión de Pasión" que va recorrer els carrers del Barri del Port.

Amb l'acompanyament dels Armats del Gremi de Marejants, com ja van fer l'any passat, i la imatge del Sant Crist de l'església de Sant Nicolau de Bari, que enguany sortia per primera vegada a la processó, i el pas del Cristo del Buen Amor acompanyat per la Banda de Cornetas y Tambores de la cofradia.

La Processó va començar des de l'església de Sant Nicolau de Bari, seu de la cofradia del Cristo del Buen Amor, on van treure el pas de genolls un any més, i on van patir un petit accident a la sortida quan es va trencar una llum del pas. Luisa Màrquez va cantar una saeta un cop el pas estava fora. També, la Banda de Cornetas y Tambores va interpretar la marxa de "la saeta" i els Armats li van fer la reverencia al pas. Tot just després va donar inici el recorregut de la "Procesión de Pasión" pels carrers del barri del port, a la Part Baixa, i on va ser seguida per molt de publc durant tota la processó.


A continuació podeu veure la galeria amb més de 200 fotos de la "Procesión de Pasión" celebrada ahir Dissabte de Passió, al seguent link.

GALERIA FOTOS "PROCESIÓN DE PASIÓN"

*Link a la nostra pàgina de Facebook TARRACO FESTES, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos, videos i noticies de les Festes de la nostra ciutat i aquesta setmana especialment de la nostra Setmana Santa.

També podeu veure el video de la "Procesión de Pasión" organitzada per la Cofradia del Cristo del Buen Amor y Ntra. Sra. de la Amargura con San Juan Evangelista.

           

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines i de la Setmana Santa Tarragonina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada