dissabte, 1 d’abril de 2017

Presentat l'opuscle del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre

Ahir, dijous dia 30 de març va tenir lloc un altre presentació dels opuscles de les associacions de la Setmana Santa Tarragonina, va ser presentat el del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre.

La presentació d'aquest opuscle va ser a l'església de Sant Llorenç, a la Plaça de la Pagesia, i va comptar amb la presencia de representants de l'empresa Spin Off de la URV IBER ARQUEOLÒGICA I TURISME S.L.
També va comptar amb la intervenció de Pili Cugat, la jueva de Tortosa i Carlos Luppirián,
Un cop va finalitzar la presentació el Grup Cantabambolines de l'Estudi de Música, sota la direcció de Teresa Valls, van interpretar Ad pacem i Ave Maria.

Al finalitzar tot l'acte els assistents van poder adquirir un opuscle i gaudir d'un aperitiu.
Es van lliurar les distincions "Amics del Sant Sepulcre", les insignies a exportants dels passos i les medalles del Gremi, dissenyades per Jujol, als banderers de divendres Sant.

A continuació podeu observar la portada de l'opuscle del Gremi de Pagesos.


A continuació teniu el link a la galeria de fotos de la presentació de l'opuscle del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre.

GALERIA FOTOS PRESENTACIÓ OPUSCLE GREMI PAGESOS

*Link a la nostra página de Facebook TARRACO FESTES, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos, videos i noticies de les festes de la nostra ciutat.

A continuació teniu el video de la presentació de l'opuscle del Gremi de Pagesos.

           

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada