divendres, 7 d’abril de 2017

Repsol renova el conveni amb l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona

Foto: Repsol
Repsol i l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona han renovat el conveni de col·laboració que els vincula des de fa més de deu anys. Aquest conveni contempla la col·laboració en totes les activitats que l'Agrupació, presidida per Francesc Seritjol Marimon, realitza amb motiu de la Setmana Santa de Tarragona 2017.

L'acte de signatura s'ha realitzat a la plaça del Rei al costat d'un pas de Setmana Santa i dos armats de la Congregació de la Sang. Han signat el conveni el president de l'Agrupació, Francesc Seritjol Marimon, i el responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran.

Un any més Repsol ha contribuït en l'edició del cartell de la Setmana Santa de Tarragona. Aquest any, el cartell és obra de Carles Mallol Parga, que va plasma el Viacrucis de la Sang el Divendres Sant al matí a l'interior de la Catedral de la ciutat.

El conveni d'aquest any preveu una aportació econòmica de 18.000 euros que inclou el XVI Concurs de Dibuix sobre la Setmana Santa. Al concurs poden participar estudiants d'educació primària i primer cicle de secundària elaborant dibuixos de temàtica lliure encara que han d'estar relacionats amb la Setmana Santa de Tarragona.

Cada any Repsol col·labora en algunes de les iniciatives que impulsen les diferents Germandats i Confraries de Tarragona. Aquestes accions mostren el compromís de la companyia amb la ciutat i el seu entorn més proper.

Foto: Repsol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada