dimecres, 3 de maig de 2017

El Concurs de Focs Artificials de Tarragona tindrà lloc del 28 de juny a l'1 de juliol

Avui, dimecres dia 3 de maig, al matí s'ha presentat el 27è Concurs de Focs Artificials Ciutat de Tarragona, que enguany tindrà lloc del 28 de juny a l'1 de juliol, amb algunes novetats que ara descrivim.

També s'ha presentat l'exposició fotogràfica "Els focs des de dins", un treball visual del fotògraf Jordi Bru i diferent del Concurs de Focs.
Aquesta mostra s'exposarà del 12 de juny al 16 de juliol a l'Espai Turisme. La mostra preten acostar als espectadors aquells aspectes no tan visibles del Concurs de Focs de Tarragona.

Enguany per al Concurs de Focs s'han presentat 15 propostes.
Les pirotècnies participants seran les seguents:
- Pirotecnia Martarello SRL. (Itàlia)
- Pirotecnia Hermanos Ferrández (Múrcia)
- Pirotecnia Turis (València)
- Pirotecnia Accitana MRia Angustias SL de Guadix (Granada)

En quant als premis,  el 1r premi Trofeu "Venus Ciutat de Tarragona" adjudica els espectacles públics de focs artificials de les properes Festes de Santa Tecla 2017.
El 2n premi "Venus Ciutat de Tarragona" i doc. acreditatiu. A més del Premi especial 'Festa Major Granollers-Trofeu Blancs i Blaus'.

Un altre novetat és que s'ha programat la jornada formativa "Vora els Focs de Tarragona. Mira els Focs artificials amb uns altres ulls".

I també remarcar, com ja és costum, que l'Associació de Restaurants de la Part Alta portarà a terme del 27 de juny a l'1 de juliol, els Sopars sota els Focs, al passeig de les Palmeres.

L'ordre d'actuació del Concurs de Focs Artificials Ciutat de Tarragona serà.

- Dimecres 28 de juny - Pirotecnia Turis
- Dijous 29 de juny - Pirotecnia Hermanos Ferrández
- Divendres 30 de juny - Pirotecnia Martarello S.R.L.
- Dissabte 1 de juliol - Pirotecnia Accitana Maria Angustias S.L.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada