dijous, 4 de maig de 2017

El proper 13 de maig arriba el musical "El Rey de la sabana, el león" a la Tarraco Arena

Arriba a la Tarraco Arena Plaça EL REY DE LA SABANA, EL LEÓN, un gran musical on destaca la posada en escena, les veus en directe, balls, vestuari, maquillatge i una gran varietat de cançons per al gaudi de tots els públics.

La productora Simba produccions i Management ens porta un espectacle ideal per compartir en família amb grans veus i intèrprets professionals del Teatre Musical d'Espanya, dirigits pel mític protagonista de Musicals de Broadway Pere Pomares. Aquest espectacle exclusiu tindrà una durada de 90 minuts en el qual grans i petits gaudiran de tots els temes musicals.

El musical ens explica la història del petit Kimba, el qual aspira a ser Rei de la Sabana doncs així ho considera el seu poble, com l'indiscutible hereu del Regne ... Però a causa de diferents successos ha de fugir i amb això emprendrà un viatge ple de perills i aventures amb la seva companya. Aviat descobrirà que les coses no són tan fàcils com semblava quan vivia feliç amb els seus pares, i que sobreviure i ser el Monarca de tots els animals no és tasca fàcil.

Venta d'entrades al link:
Entrades "EL REY DE LA SABANA, EL LEÓN"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada