diumenge, 14 de maig de 2017

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau estrenen el 2de7 a El Vendrell aquest cap de setmana

Foto: Bego García
Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han tingut un cap de setmana amb dues actuacions castelleres, la primera ahir dissabte dia 13 de maig a El Vendrell a la Diada del Carrer Cafès amb la participació també de la Colla Joves dels Xiquets de Valls i els Nens del Vendrell com a anfitrions de la diada, i la segona actuació a Barcelona avui al matí de diumenge 14 de maig a la Diada de la Festa Major de Nou Barris amb la participació dels Castellers de Barcelona com a anfitrions de la diada.

A la Diada del Carrer Cafès al Vendrell van tindre la seguent actuació ahir dissabte: a la primera ronda començaven descarregant el 5de7, el segon de l'any, seguien a la segona ronda descarregant el 2de7, el primer de l'any, i acabaven les rondes descarregant el 4de7a, quart de la temporada, a la tercera i ultima ronda. A la ronda de pilars descarregaven el pilar de sis i tres pilars de quatre.

En quant a la Diada de la Festa Major de Nou Barris a Barcelona, aquest matí, han tingut la seguent actuació: iniciaven la diada descarregant el quart 3de7a de la temporada a la primera ronda, a la seguent ronda, la segona, descarregaven el cinquè 4de7a de la temporada i a la tercera i ultima ronda descarregaven el tercer 3de7 de la temporada. A la ronda de pilars tornaven a descarregar el pilar de sis i tres pilars de quatre.

Per lo tant gran cap de setmana de bons castells per a la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada