dilluns, 8 de maig de 2017

La Jove descarrega el seu primer 5de8 de l'any i els de Sant Pere i Sant Pau el primer pilar de 6 de l'any

Foto Twitter: @JoveDeTarragona
Dues de les colles castelleres tarragonines com són la Colla Jove i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van actuar ahir diumenge dia 7 de maig a la Diada a Porrera, sent les uniques colles participants.

Per part de la Colla Jove de Tarragona, que van ser els primers en actuar, va tenir la seguent actuació durant la Diada a Porrera: van començar la Diada descarregant el 3de8 a la primera ronda, continuaven a la segona ronda descarregant el 5de8 i finalitzaven les rondes descarregant el 4de8 a la tercera i última. A la ronda de pilars van descarregar primer dos pilars de cinc i després tres pilars de quatre.

Per la seva part els Castellers de Sant Pere i Sant Pau tenien la seguent actuació a la Diada a Porrera durant el dia d'ahir: començaven descarregant el 3de7a a la primera ronda, per continuar amb el 4de7a descarregat a la segona ronda i acabaven les rondes amb el 3de7 descarregat a la tercera i última ronda de la diada. A la ronda de pilars descarregaven el seu primer pilar de 6 de l'any i 3 pilars de 4.

Van ser molt bones actuacions per part de les dues colles tarragonines durant la Diada d'ahir a Porrera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada