dilluns, 26 de juny de 2017

Aquest dissabte 1 de juliol arriba la XI International Pilons Parade al carrer Comte

El dissabte dia 1 de juliol d'aquest proper cap de setmana arriba un any més la Festa Sant Agapito Bis i amb ella la XI International Pilons Parade.

Una Festa que engloba el carrer Comte (o dit també carrer dels pilons) i la Plaça del Pallol, i que enguany la onzena edició de la International Pilons Parade arriba amb alguna novetat com "Els PILONAWARDS", És una novetat de Sant Agapito d'aquest any. Us conviden a que vingueu a conèixer els nous pilons i que participeu mitjançant el vostre vot per escollir el piló que s’indultarà a la International Pilons Parade 2018. El piló guanyador serà obsequiat amb una obra cabdal de la literatura “piloniana” catalana.

Enguany el Pilo Convidat va per al Ball dels Set Pecats Capitals que estan d'aniversari ja que fan 15 anys i també per al Clu Vaixell que compleixen 50 anys d'historia.

A continuació teniu tots els actes que tindràn lloc aquest dissabte 1 de juliol per a la XI International Pilons Parade.

PROGRAMA ACTES XI INTERNATIONAL PILONS PARADE

10:30
L'organització repartirá els pilons a tots els artistes per ordre d'arribada. Com que hi ha pintors i pintores molt matinadors us recomanem que aneu guardant "tanda". Els pilons els reparteix l'organització i només podeu pintar el que assenyala la vostra targeta. Hi haurá pilons que estarán indultats i no es podran pintar.

11:00
Es començaran a PINTAR ELS PILONS. Recordeu que heu de portar creativitat i també pinzells i pintures (elements importants). Intenteu no embrutar gaire el térra, penseu que l'important és pintar el piló.

13:00
S'entregarà el PILO CONVIDAT d'aquest any al Ball dels Set Pecats capitals que celebra el seu 15é aniversari i al Club Vaixell que compleix 50 anys d'história.

14:00
La PILONRIFA. Se sortejaran cinc substanciosos premis gentilesa dels nostres patrocinadors entre tota aquella gent que hagi adquirit un tira.

19:00 a 21:00
ELS PILONAWARDS. Us convidem a que vingueu a coñeixer els nous pilons i que participeu mit- jançant el vostre vot per escollir el piló que s'indultará a la International Pilons Parade 2018. El guanyador será obsequiat amb una obra de la literatura "piloniana" catalana.

Si pengeu fotos a les xarxes socials l'etiqueta és #pilonsparade2017
Informaran de qualsevol canvi o novetat a la página del Facebook. www.facebook.com/pilonstreet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada