dimecres, 14 de juny de 2017

Aquest diumenge se celebra la Festivitat de Corpus

Aquest proper diumenge dia 18 de juny, a Tarragona, tindrà lloc la celebració de Corpus que com ja es habitual tindrà com a actes destacats l'Ou com balla i la Professó on participen grups festius del Seguici Popular de la ciutat com ara els Gegants i el Magí de les Timbales.

A continuació podeu veure tota la programació d'actes per al dia del Corpus a Tarragona.

De 9 a 13.30 h i de 17 a 20 h, font del claustre de la Catedral. L'Ou com balla.

De 16.30 a 17 h, des del campanar de la Catedral. Toc de classe.

17 h, Toc de campanes d'entrada pontifical.

17.45 h, des de la plaça de la Font a la Catedral. Anada a professó: El Magí de les Timbales, Negritos, Gegants Moros, Gegants del Cós del Bou- Antics de la Ciutat, acompanyats dels grallers Tocaferro, Bordons i Pelacanyes, es dirigiran des de l’Ajuntament cap a la Catedral, acompanyant la Corporació Municipal. Itinerari: Baixada de la Misericòrdia, Major, les Cols, Merceria, Pare Iglesias i Pla de la Seu.

18 h, Catedral. Ofici religiós.

19.15 h, des de la Catedral. Professó del Corpus, precedida pels grups festius amb el Magí de les Timbales, Negritos, Gegants Moros, Gegants del Cós del Bou-Antics de la Ciutat, acompanyats dels grallers Tocaferro, Bordons i Pelacanyes.
Itinerari: Pla de la Seu, Pare Iglesias, Merceria, plaça de les Cols, Major, la Nau, Pilats, plaça del Rei, Sta. Anna, plaça del Fòrum, Merceria, Pare Iglesias i Pla de la Seu. En finalitzar. Tornada de professó dels diferents elements festius cap a la plaça de la Font. Tot seguit Ball de Negritos i Gegants i distribució de les tradicionals coques de cireres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada