dimecres, 14 de juny de 2017

El Barri del Port també celebrarà enguany la nit de Sant Joan amb una Gran Revetlla

La nit del 23 de juny, Sant Joan, podrà gaudir-se enguany al Barri del Port de Tarragona sense necessitat d'anar a altres indrets i punts de la ciutat, amb espai per sopar, gaudir en concert i ballar amb la música dels millors dj's.

D'aquesta manera, el veïnat del Barri del Port i la Part Baixa en general, així com la resta de la ciutat que ho desitgi, no es quedarà sense proposta per gaudir enguany de Sant Joan 2017. I es que davant la poca oferta i propostes a la ciutat, respecte anys enrera, per gaudir d'aquesta màgica i tradicional nit que dona inici a l'estiu, l'Associació de Veïns del Port de Tarragona ha apostat enguany per organitzar una revetlla la nit del 23 de juny a la Plaça dels Carros, una iniciativa a la que també s'ha sumat la nova associació d'empresaris #BaixaTGN que es presenta avui dimecres.

A les 22h,  la nit començarà amb concert de Rumbes Canya i es disposarà d'espai per tot aquell que vulgui portar taules, cadires i sopar des de casa per gaudir-lo en família o amics a la fresca, tot i que l'entitat veïnal també aportarà algunes. A mitjanit, a les 00h, donarà tret de sortida la sessió de música Dj per part de Premium Club i Sala Zero amb Dj Jano al llag d'unes dues hores i mitja, amb servei de bar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada