dijous, 22 de juny de 2017

El proper 27 de juny i fins el 2 de juliol el Serrallo s'endinsarà en les Festes de Sant Pere 2017

L'estiu ja es aquí i amb ell arriben les Festes dels diferents barris de la ciutat i la propera setmana el barri maritim del Serrallo s'endinsarà un any més a les Festes del seu patró, Sant Pere. Enguany les Festes de Sant Pere del barri del Serrallo, a la Part Baixa de Tarragona, donaran inici el proper dijous dia 27 de juny i duraran fins el dia 2 de juliol.

Durant els dies 27, 28, 29, 30 de juny i 1 i 2 de juliol el barri del Serrallo estarà de Festes amb moltes activitats per a totes les edats i per a tots els gustos. Des de activitats pels més petits com festa de l'escuma, inflables, pinta cares, com altres per a totes les edats com les tradicionals sortides en Golondrina, espectacle d'acrobacies i altres més.

També aquest any hi haurà l'acte "Sigues Diable i Vibrier per un dia" que serà un acte obert a tothom pero especialment a persones amb altres capacitats i que comptarà amb la presencia del col·lectiu de "Festa per a tothom".

No ens hem d'oblidar dels actes més tradicionals com la Processó del patró del barri del Serrallo, Sant Pere, o la Cercavila dels Gegants per la nit, la Cercavila de Foc que enguany comptarà amb la Colla de Diables de Sant Jaume de Domenys com a grup convidat, de la Diada Castellera amb la participació aquest any de la Colla Vella Xiquets de Valls, els Nens del Vendrell i els Xiquets de Tarragona com a colles convidades i dels Xiquets del Serrallo. Tampoc no hi faltaran a la cita les tradicionals havaneres, les Orquestres, la ruta literaria, el vermut o el sopar popular. Com tampoc la 'Bicicletada de la Presa de Jesús' que enguany arriba a la seva cinquena edició.

Doncs ja ho sabeu, el proper dia 27 i fins el 2 de juliol el Serrallo estarà de Festa!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada