dilluns, 19 de juny de 2017

La 12a Desvetlla dels Ninots acaba sense el final de festa pero amb gran afluencia de gent

Aquest passat dissabte va tenir lloc un dels actes en que s'obre l'epoca de l'estiu a Tarragona i un dels primers actes de Sant Joan a la ciutat, aquest és la Desvetlla dels Ninots que enguany arribava a la seva dotzena edició i un cop més organitzada per els Diables Voramar - Víbria de Tarragona i el Ball d'en Serrallonga.

La desvetlla va tenir la presencia musical de la Txaranga Band Tocats que va animar la nit per la Part Alta amb els seus ritmes i que va fer gaudir i ballar a tothom que es va apuntar aquesta primera festa de l'estiu tarragoní.

A dos quarts de dotze de la nit començaven a sonar els primers tocs de la Txaranga a la Plaça del Forum per dirigir-se cap a la Plaça de les Cols i després acabar la desvetlla a la Plaça del Rei.
Enguany pero, hi havia una mala noticia i es que la dotzena edició de la desvetlla dels ninots no va poder acabar com cada any amb el final de festa, pel motiu de no molestar el veinat. Aquest final de festa que sempre es feia a la Plaça dels Sedassos i que aquest any es traslladava per les obres que s'estan realitzant, pero que no va poder fer-se.

Això sí, la Desvetlla dels Ninots va acabar amb el tradicional primer tastet de mamadeta, la primera mamadeta de l'any.

A continuació teniu el link amb la galeria de fotos de la 12a Edició de la Desvetlla dels Ninots que va tenir lloc aquest passat dissabte i orgnanitzada per els Diables Voramar - Víbria de Tarragona i el Ball d'en Serrallonga.

GALERIA FOTOS 12a DESVETLLA DELS NINOTS

*Link a la pàgina de Facebook del blog TARRACO FESTES, al qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos, videos i estar informats amb les noticies de les Festes Tarragonines.

També podeu veure un petit video de la 12a Desvetlla dels Ninots amb l'acompanyament musical de la Txaranga Band Tocats.

            

*Video del canal de Youtube del blog Tarraco Festes, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes de la nostra ciutat i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada