dijous, 8 de juny de 2017

La Presentació dels nous "Gegants Egipcis" comptarà amb dos personatges famosos, Victor Benjumea i "Kiki Maya"

Foto: JM Cohí
El proper mes d'agost a Tarragona tindrà lloc un gran esdeveniment, ni mes ni menys que la presentació dels nous Gegants Egipcis de la Colla Gegantera del Passeig Torroja amb Aaron Sentís al capdavant del projecte.

Aquesta gran inauguració d'aquests nous Gegants, mai vistos a Tarragona, comptarà amb la presencia de dos personatges molt coneguts, un actor, Victor Benjumea, i un cantant de rumba catalana, Kiki Maya.

L'actor Victor Benjumea serà l'encarregat de fer el pregó de la presentació i Kiki Maya posarà el seu granet de sorra amb la Rumba Catalana per aquest dia tan especial per la Colla del Passeig Torroja.

Victor Benjumea, actor tarragoní amb un llarg i intens recorregut artístic, on ha treballat interpretant a Cristobal en la pel·lícula "El proper Orient". Hem pogut veure-li en sèries de televisió com: "Amar en tiempos revueltos", "Los hombres de Paco", "Sin tetas no hay paraíso", "El internado", "Águila Roja", "Gavilanes", "Cuéntame", " con el culo al aire" entre d'altres i en llargmetratges com:"l'habitació de Fermat" i "Els ulls de Julia". I en aquesta ocasió, col·laborarà de forma molt especial a la inauguració dels "Gegants Egipcis" de la Colla per a les Festes de Sant Magí al proper mes de Agost.

Foto: JM Cohí
Enrique Abellán, àlies "Kiki Maya" com a nom artístic en el seu rang de "rumba catalana", fill del "rumbero Chango de Gràcia" de Barcelona. Té diversos discos editats, ha col·laborat amb Paco de Lucía, "Tomatito", "Raimundo Amador", i molts altres ... Ha estat productor de "Azucar Moreno" de "Rocio Jurado" i "Duquende", entre d'altres ... ...... en aquesta ocasió a Tarragona, per gravar i seguir treballant amb la rumba catalana que està preparant especialment per la Colla Gegantera del Passeig de Torroja de Tarragona. Treball que s'englobarà en la presentació dels nous "Gegants" que s'estan "coent" per a la seva inauguració a les Festes de "Sant Magí" (la festa major "petita" de Tarragona) per al mes d'agost.

Text: Aaron Sentís (cap de colla de la Colla Gegantera del Passeig Torroja)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada