divendres, 30 de juny de 2017

La Processó de Sant Pere omple, un cop més, de sentiment i devoció el Serrallo

Ahir va ser el dia gran al barri del Serrallo ja que celebraven el dia del seu patró, Sant Pere, amb una processó pels carrers del barri mariner de Tarragona amb els elements festius caracteristics del Serrallo com la Vibrieta, els Gegants Pere i Carme, la Colla Castellera dels Xiquets del Serrallo, els nens i nenes vestits de pescadors, les milicies urbanes i la imatge de Sant Pere acompanyat dels Timbalers.

Cap a les set de la tarda donava inici des de la Plaça Bisbe Bonet, on esta situada l'església, la Processó de Sant Pere al Serrallo amb la Vibrieta al capdavant seguidament dels Gegants i els altres elements festius participants i que van recorrer els diferents carrers del barri.

Un any més la Processó de Sant Pere es va convertir en un dels actes més esperats i seguits de les Festes al barri serrallenc. Una processó en el que no va faltar com cada any molt de sentiment i devoció especialment a l'arribada del Sant portat de genolls fins a l'església on la gent va cridar diverses vegades el tradicional "Visca Sant Pere"

Pero enguany la Processó i especialment les Festes s'han vist marcades per les queixes veinals i de la Confraria de Pescadors, organitzadora d'aquestes festes, contra l'Ajuntament per la coincidencia del Concurs de Focs Artificials amb els actes festius al barri i es que ja van tindre que suspendre el Pregó aquest dimecres per manca de públic i ahir durant la processó no van gaudir de la presencia de representants de cap formació politica al consistori. Això ha provocat les queixes del veinat a les xarxes socials.

A continuació, al seguent link, podeu veure la galeria de fotos de la Processó de Sant Pere al barri del Serrallo celebrada ahir dijous 29 de juny de 2017.

GALERIA FOTOS PROCESSÓ DE SANT PERE (SERRALLO) 2017

*Link a la pàgina de Facebook del blog TARRACO FESTES, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos i videos i estar informats amb les noticies de les Festes de la nostra ciutat.

També podeu gaudir del video de la Processó de Sant Pere al Serrallo que va tenir lloc ahir pels carrers del barri mariner.

           

*Video del canal de Youtube del blog Tarraco Festes, al qual us podeu subsciure i veure més videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada