dilluns, 26 de juny de 2017

La Víbria participa aquest dissabte 1 de juliol a la "7a Trobada de Bestiari a l'Hospitalet de l'Infant"

Aquest proper dissabte dia 1 de juliol i després de la Cercavila de Foc de Sant Joan, la Víbria de Tarragona anirà fins a l'Hospitalet de l'Innfant per a participar a la "7ena Trobada de Bestiari a l'Hospitalet de l'Infant", i que es celebrarà a la tarda-nit.

Juntament amb la Víbria de Tarragona participaran altres bèsties en aquesta Trobada de Bestiari com són: el Boc de Vandellos, el Drac Badaloc de l'Arboç i el Cavall de Mar de l'Hospitalet. Les bèsties participants realitzaran una plantada per donar-les a conèixer. També participaran el Ball de Diables de l'Hospitalet de l'Infant.

La plantada del bestiari participant serà a les vuit de la tarda (20:00h) a la Plaça Catalunya i tot just dues hores després, a les deu de la nit (22:00h) faran una Cercavila de Foc que donarà inici des de la mateixa Plaça Catalunya i on hi haurà enceses individuals i encesa final conjunta.

A continuació podeu veure el cartell que han preparat per a l'ocasió, la 7a Trobada de Bestiari de l'Hospitalet de l'Infant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada