29 de juny de 2017

La Xaranga Tocabemolls fa ballar els Gegants del Serrallo durant la "Despertada"

Ahir dimecres 28 de juny el barri mariner del Serrallo va poder gaudir d'un dels actes ja tradicional de les Festes del seu patró, Sant Pere, "La Despertada dels Gegants" on els Gegants del Serrallo van sortir pels carrers del barri durant la tarda-nit per a fer ballar a tothom que els hi va acompanyar.

Amb els Gegants hi anava la Xaranga Tocabemolls, un any més, per posar el ritme amb la seves cançons i que no es van voler perdre l'ocasió de gaudir de les Festes de Sant Pere. Cap a les nou del vespre sortien els Gegants al ritme de la Tocabemolls des del local de les Entitats del Serrallo i van fer una cercavila durant unes hores per diferents carrers del barri.

Un cop més la gent no hi va fallar i els veins i amics no es van voler perdre l'ocasió d'acompanyar als Gegants i ballar les cançons de la Xaranga.

Si voleu veure la galeria de fotos de la Despertada dels Gegants amb els Gegants del Serrallo i la Xaranga Tocabemolls ho podeu fer al seguent link:

GALERIA FOTOS DESPERTADA DELS GEGANTS - FESTES SANT PERE 2017

*Link a la pàgina de Facebook del blog TARRACO FESTES, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos i videos i poder estar informats amb les noticies de les Festes de la nostra ciutat.

També podeu veure a continuació el video de la Despertada dels Gegants amb l'acompanyament de la Xaranga Tocabemolls que ho va donar tot durant la tarda-nit d'ahir al Serrallo.

            

*Video del canal de Youtube del blog, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada