dilluns, 19 de juny de 2017

L'ou com balla i la tradicional Processó centren els actes de la Festivitat de Corpus a Tarragona

Ahir diumenge 18 de juny es va celebrar la Festvitat de Corpus a Tarragona i com ja es tradició amb la participació dels Gegants i del Magí de les Timbales a la tipica processó.

Un dels actes destacats d'aquesta Festivitat de Corpus és el tradicional acte de l'Ou com balla al claustre de la Catedral i que durant tot el dia va aplegar moltissims visitants per presenciar-ho.
Els visitants van anar passant pel claustre de la Catedral durant tot el matí i la tarda d'ahir diumenge per veure un any més l'ou com balla.

L'altre acte era la tradicional Processó de Corpus amb l'acompanyament del Magí de les Timbales, els Gegantons Negritos, els Gegants Moros i els Gegants Vells o del Cos del Bou que a tres quarts de sis pujaven cap a la Catedral per esperar fins un quart de vuit que donava inici la Processó pels carrers de la Part Alta de la ciutat. Un dels aspectes del dia d'ahir era la forta calor que feia i que durant la processó va ser tema de conversa entre els geganters i la gent que la precensiava.

A la Catedral es podia veure una de les catifes de Corpus de la Reial Germandat de Jesús Natzarè i també a la Plaça del Rei.

Un cop finalitzada la Processó de Corpus a la Plaça la Font amb el tradicional ball de gegants es va procedir al repartiment de la coca de cireres.

Acontiinuació teniu les diferents galeries de fotos de la Festivitat de Corpus 2017 a Tarragona que es va celebrar ahir.

GALERIA FOTOS OU COM BALLA

GALERIA FOTOS PROCESSÓ CORPUS

*Links a la pàgina de Facebook del blog TARRACO FESTES, al qual podeu donar "me gusta" i veure més galeries de fotos, videos i estar informats amb les noticies de les Festes Tarragonines.

També podeu veure els diferents videos de la Festivitat de Corpus 2017 a Tarragona, tant de l'acte l'Ou com balla com de la Processó.

OU COM BALLA - CORPUS TARRAGONA 2017

            

PROCESSÓ DE CORPUS 2017

           

*Videos del canal de Youtube del blog, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes i els actes de la nostra ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada