dilluns, 10 de juliol de 2017

Aquest cap de setmana el Serrallo tornarà a estar de Festes amb la Festivitat de la Verge del Carme

El barri mariner del Serrallo tornarà a estar de festes aquest cap de setmana, després d'haver celebrat fa poc d'una setmana les festes en honor al seu patró Sant Pere aquest cop els hi toca celebrar la festivitat de la Verge del Carme i que duran els dies 14, 15 i 16 ompliran el barri d'actes i activitats.

El plat fort de les Festes serà la Processó marítima i pels carrers del barri en honor a la Verge del Carme pero també hi haurà altres actes destacats com el Correfoc Infantil que organitzen els Diables Voramar-Víbria de Tarragona en el qual participaran a part de la Vibrieta altres bèsties i diables infantils (Mirar la noticia). També destacar la Trobada Gegantera que organitzen els Gegants del Serrallo i que arriba a la seva desena edició i en la qual hi pendran part colles geganteres d'arreu de Catalunya el matí de dissabte. I com no podiem oblidar la jornada castellera amb els Xiquets del Serrallo i com a convidats els Xiquets de Reus i els Minyons de Terrassa.

Pero també hi haurà altres actes com vermut, sopar popular, les tipiques havaneres, les revetlles, ballada de sardanes, el rosari de torxes entre d'altres.
Un cap de setmana en el que dissabte gaudirem de gegants, bèsties i diables infantils i diumenge amb la Processó de la Verge del Carme en la qual participaran els elements del Serrallo.
En definitiva tres dies més de festes al barri del Serrallo per gaudir encara més d'aquest barri tarragoní.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada