dilluns, 31 de juliol de 2017

Aquest divendres la Vibrieta anirà als Pallaresos i la Víbria a Vilanova de Prades

Aquest proper divendres 4 d'agost i un cop acabat el mes de juliol, la Víbria i la Vibrieta de Tarragona aniran fins a Vilanova de Prades i els Pallaresos respectivament per a participar en els respectius correfocs de Festes Majors.

Per part de la Víbria participarà en el correfoc de la Festa Major de Vilanova de Prades (Festes que tenen lloc del 4 al 7 d'agost) i ho farà completament sola ja que serà l'unica bèstia convidada per aquest correfoc. Començarà a les onze de la nit (23:00h) i ho farà des de la Plaça de la Diputació amb el seguent recorregut:
Començarà com hem dit des de la Plaça de la Diputació i anirà per Sant Antoni, Major, Església, Major, Sant Antoni i Camp de Poblet.

Per la seva part la Vibrieta participarà en la IV Nit del Foc dels Pallaresos també aquest divendres a partir de les deu de la nit (22:00h) i ho farà juntament amb altres colles convidades com la Colla de Diables del Catllar, el Ball de Diables Els Set Pecats Capitals de La Pobla de Mafumet i els amfitrions el Ball de Diables dels Pallaresos. Començarà des de la Plaça de l'Església i anirà per: carrer Nou, carrer Clotas i acabarà a l'Avinguda Catalunya.

Cartell de la IV Nit del Foc on participarà la Vibrieta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada