dimecres, 19 de juliol de 2017

Doble cita pels Xiquets de Tarragona, dissabte Diada a Valls i diumenge a la Riera de Gaià

Aquest proper cap de setmana arriba mogudet per a la Colla Castellera dels Xiquets de Tarragona ja que tindran dos dies seguits amb diades per continuar la bona linia que porten aquesta temporada.

Per començar aquest dissabte 22 de juliol fins a Valls per a participar a la Diada de la Festa Major de Vivendes de la Colla Vella on també a part de la colla amfitriona la Colla Vella dels Xiquets de Valls, participaran dues colles castelleres més com són la Colla Jove Castellers de Sitges i els Xiquets de Vilafranca. Aquesta diada començarà a dos quarts de set de la tarda (18:30) a la Avinguda Sant Jaume de Valls.

Per continuar el cap de setmana, l'endemà, el diumenge 23 de juliol aniràn fins a la Riera de Gaià on participaran a la Diada de la Festa Major. No estaran sols ja que actuaran en aquesta diada juntament amb els Castellers d'Altafulla. La Diada de Festa Major a la Riera de Gaià començarà a les dotze del migdia (12:00h) i tindrà lloc a la Plaça Major.

Un cap de setmana intens pels Xiquets de Tarragona i per continuar aquest bon moment que viuen i seguir fent els bons castells que estan assolin en diades anteriors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada