divendres, 28 de juliol de 2017

Dues actuacions per a la Colla Jove aquest cap de setmana, una a Vilanova i la Geltrú i l'altre a Vilallonga

Aquest cap de setmana la Colla Jove de Tarragona té dues actuacions castelleres durant el dissabte i el diumenge i és que primer anirà cap a Vilanova i la Geltrú (dissabte) i després a l'endemà anirà fins a Vilallonga del Camp. Un cap de setmana intens on els de la camisa lila voldran fer els millors castells i probar tot el que han estat assajant durant tota la setmana al local del Cos del Bou.

La primera cita castellera serà demà dissabte 29 de juliol a la Diada de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú i on no estaran sols ja que també hi actuarà la colla amfitriona els Bordegassos de Vilanova i la colla convidada dels Castellers de Vilafranca. La Diada a Vilanova donarà inici a les sis de la tarda (18:00h) i tindrà lloc a la Plaça de la Vila.

L'altre Diada on participarà la Jove serà al dia seguent, el diumenge 30 de juliol, a la Diada de la Festa Major de Vilallonga del Camp, on tampoc actuaran sols ja que també participarà la Colla Vella dels Xiquets de Valls. La Diada a Vilallonga del Camp donarà inici a les set de la tarda (19:00h) i tindrà lloc a la Plaça de l'Església.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada