dilluns, 24 de juliol de 2017

El 4de8 i el 3de8 els castells més destacats del cap de setmana dels Xiquets de Tarragona

Foto: @xiquetstgn
Aquest cap de setmana passat els Xiquets de Tarragona arribaven amb doble actuació, una de cara a dissabte a Valls a la Diada de la Festa Major de les Vivendes de la Colla Vella i l'altre a l'endemà a la Riera de Gaià a la Diada de Festa Major.

Un cap de setmana on els castells més destacats dels de la camisa ratllada han estat el 4de8 i el 3de8 en unes actuacions de rodatge de cara a la cita de Sant Magí d'aquí poc menys d'un mes.

En quant a l'actuació a la Diada de la Festa Major de les Vivendes de la Colla Vella van descarregar a primera ronda el 3de8 per continuar amb un intent del 4de8 a la segona ronda i que en ronda de repetició sí que el van poder descarregar sense problemes i tancaven les rondes descarregant el 5de7 a la última ronda.

De cara a la Diada de Festa Major a la Riera de Gaià que van tenir ahir diumenge 23 de juliol van fer la seguent actuació:
Començaven la diada a la Riera descarregant el 4de8 després d'un primer intent desmuntat, continuaven a la segona ronda descarregant el 3de8 i tancaven rondes descarregant el 2de7 a l'última ronda. Van tancar la seva actuació a la Riera de Gaià amb un vano de cinc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada