dilluns, 10 de juliol de 2017

El barri de la Verge del Carme va celebrar ahir la Processó de la Santa Imatge

Ahir, diumenge 9 de juliol, va ser l'ùltim dia a les Festes del Barri de la Verge del Carme i al matí van celebrar la Processó amb la Santa Imatge pels diferents carrers del barri amb la presencia dels dos lleons, el petit i el gran, els Nanos Maginet i Tecleta del Club Maginet, els Nanos del barri l'Alfonso i la Esperanza i la Xaranga Tocabemolls que va amenitzar tot el recorregut amb la seva música.

 A dos quarts de dotze del matí els elements participants sortien cap a l'eslgésia del barri en cercavila, on a les dotze del migdia donaria inici la missa cantada a càrrec de la Sociaetat Coral l'Ancora. Durant el temps d'espera fins que comences la processó amb la Santa Imatge la Xaranga Tocabemolls ha ofert un petit repertori de les seves cançons i on han fet ballar a bona part del barri amb el seu ritme.

A continuació ho podeu veure en el seguent video com han fet ballar al barri amb el seu repertori de cançons.

           

Tot just acabar, a la una, tornarien cap als carrers del barri en processó ara ja amb la Santa Imatge de la Verge. La Processó acabaria un altre cop a l'església del barri.

Durant els tres dies que han durat les Festes han hagut diversos actes al barri on cal destacar l'actuació castellera de dissabte a càrrec dels Xiquets del Serrallo, els diferents jocs per a la canalla i les atraccions de fira o el vermut popular amb la posterior paella entre molts més actes. El fi de festes l'ha posat durant el vespre de diumenge les havaneres.

A continuació teniu la galeria d'imatges de la Processó de la Santa Imatge de les Festes del Barri de la Verge del Carme.

GALERIA FOTOS PROCESSÓ SANTA IMATGE FESTES BARRI VERGE DEL CARME

*Link a la pàgina de Facebook del blog TARRACO FESTES, al qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos i videos com també estar informats de les noticies de les Festes Tarragonines.

També podeu veure a continuació el video de l'anada en cercavila i la posterior processó de les Festes del barri de la Verge del Carme.

           

*Videos del canal de Youtube del blog, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les festes de la nostra ciutat i dels seus actes més destacats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada