dijous, 20 de juliol de 2017

El Braç amb els elements del Seguici Popular són la imatge d'enguany de les Festes de Santa Tecla

Avui dijous 20 de juliol, per la tarda, ha estat presentada la imatge gràfica i tot el merxandatge de les Festes de Santa Tecla 2017 que tindran lloc del 15 al 24 del mes de setembre com és habitual. La presentació s'ha fet al Mercat Central, a les cinc de la tarda. Un Mercat Central i una Plaça Corsini que tornaran a tenir importancia en les Festes de la ciutat.

La imatge gràfica de Santa Tecla 2017 ha estat una creació de  Garamond, una empresa de màrqueting i comunicació de Tarragona que enguany celebra el seu 25è aniversari. El cartell és obra d'un dels seus directors d'art, Dani Pena, tarragoní format a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona (EADT) amb la col·laboració d'un dels seus responsables de projectes, Sergi Berga i la coordinació del soci director, Ramon Vidiella.

Per primer cop a la història, al cartell estan representants, amb algun tret que els distingeix i els és característic, tots els elements del Seguici, els músics tradicionals i les colles castelleres. En la seva disposició gràfica, tots ells conformen el conegut Braç de Santa Tecla, coronat per la Tau i la gran palma del martiri. Així, són tots els elements del Seguici els qui formen el Braç.

El cartell d'aquest any representa un dels moments més àlgids de les Festes, l'entrada del Braç a la Catedral en finalitzar la professió. És aquell moment únic i especial per a tots els tarragonins i tarragonines, quan tot el Seguici fa una ballada conjunta, els castellers fan pilars, les campanes repiquen, hi ha salves pirotècniques, es llança oripell daurat i la gran palma del martiri, mentre la relíquia de la Patrona retorna a la Catedral.

El color predominant és el vermell, també present en molts elements, com el logotip, l'escut, la Tau… La tècnica del cartell és il·lustració figurativa amb 4 tintes.


A continuació podeu veure una galeria de fotos de la presentació de la imatge gràfica i el merxandatge de Santa Tecla 2017 que ha tingut lloc aquesta tarda.

GALERIA FOTOS PRESENTACIÓ IMATGE GRÀFICA I MERXANDATGE SANTA TECLA 2017

*Link a la pàgina de Facebook del blog TARRACO FESTES, al qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos i videos com també estar informats de les noticies de les Festes de la nostra ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada