dilluns, 3 de juliol de 2017

El Correfoc omple de foc el Serrallo i posa el punt i final a les Festes de Sant Pere 2017

Ahir el barri mariner del Serrallo va cloure les Festes del seu Patró, Sant Pere, amb l'últim acte i com no podia ser d'un altre manera aquest va ser el Correfoc, amb la participació de la Vibrieta, la Víbria, els Diables Voramar i com a convidats d'enguany van estar la Dragonina de Constantí i la Colla de Diables de Sant Jaume dels Domenys.

A les nou del vespre la tabalada donava la benviguda als diables i bèsties participants i cap a dos quarts de deu la Vibrieta era l'encarregada d'obrir el Correfoc seguida de la Dragonina, els Diables de Sant Jaume dels Domenys, la Víbria i per últim els Diables Voramar, i que anirian pel passeig del Serrallo per després endinsar-se pels carrers del barri i omplir d'espurnes per allà on hi passaven.

A l'arribar a la Plaça Sant Magí, del barri del Serrallo, anaven passant cada bèstia i colla de diables per fer la carretillada final i per acabar i posar punt i final a les Festes de Sant Pere d'enguany van fer una carretillada conjunta tots els participants a la mateixa plaça, on es va omplir completament de foc com si fos un infern.

El Correfoc ha estat junt amb la Processó de Sant Pere un dels actes més seguits de les Festes al barri del Serrallo, on enguany els veins i organitzadors d'aquestes han tingut diverses queixes a l'Ajuntament per fer coincidir el Concurs de Focs amb les seves Festes.

Aixì doncs amb el correfoc es posava punt i final a Sant Pere 2017 i ara tocarà esperar fins a Sant Pere 2018!!!

A continuació podeu veure al seguent link la galeria de fotos del Correfoc de Sant Pere 2017 amb la participació dels Diables Voramar, la Vibrieta, la Víbria, la Dragonina de Constantí i els Diables de Sant Jaume dels Domenys.

GALERIA FOTOS CORREFOC SANT PERE 2017

*Link a la pàgina de Facebook del blog TARRACO FESTES, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos i videos com també estar informats amb les noticies de les Festes de la nostra ciutat.

Si us vau perdre el Correfoc o el voleu tornar a viure ho podeu fer amb el video que us deixem a continuació.

           

*Video del canal de Youtube del blog, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines com també dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada