dimarts, 4 de juliol de 2017

El Drac de Sant Roc participa aquest dissabte al 9è Festival d'Enceses del Bestiari de Catalunya

Aquest proper dissabte dia 8 de juliol el Drac de Sant Roc anirà fins a Artesa de Lleida per a participar al 9è Festival d'Enceses del Bestiari de Catalunya que organitza la Colla del Griu d'Artesa de Lleida.

El Festival comptarà amb un programa de tres enceses i la participació de cinc bèsties en les que s'inclou el Drac de Sant Roc a més de el Drac Pepito de Sant Boi, el Drac Apocaleus de Vallirana, Lo Golafre de Tortosa i la Gralla de Foc de Granollers a part de l'amfitrió el Griu d'Artesa de Lleida.

Aquest 9è Festival, pretén estimular la imaginació i l’enginy, per tal de fer lluir tot el bestiari de foc, exhibint les millors i més potents enceses, que fan espurnejar d’allò més les nostres bèsties. És per això que les enceses escollides volen mantenir les formes tradicionals i donar un toc de modernitat
amb un nou format que el fa únic i inèdit .

El bestiari participant hauran de seguir unes pautes establertes per l'organització i realitzaran una encesa final conjunta. Es repartiran cinc premis aixì com un Premi Popular.

El 9è Festival d'Enceses del Bestiari de Catalunya començarà a les onze de la nit (23:00h) i tindrà lloc a la Plaça Major.

A continuació podeu veure el cartell del "9è Festival d'Enceses del Bestiari de Catalunya"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada