divendres, 7 de juliol de 2017

El proper 5 d'agost arriba la VI Cursa Nocturna del Seguici que enguany se solidaritza amb els afectats d'ELA

Aquest passat dimecres 5 de juliol es va presentar la VI Cursa Nocturna del Seguici per part de la Mulassa de Tarragona i Athletic Events a les instal·lacions del centre de fitness Viding Sant Jordi.

Enguany l'organització destinarà els recursos a la Fundació Miquel Valls per donar suport als afectats d'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).

En quant al recorregut serà exactament igual al de l'edició anterior i constarà de 5Km, començant des de la Plaça la Font per acabar al Pla de la Seu. L'organització ha preparat dos entrenaments per als dimecres 26 de juliol i 2 d'agost, a les escales de l'Ajuntament a partir de les 21:15h.

La VI Cursa Nocturna del Seguici se celebrarà el proper 5 d'agost i com a novetat d'enguany abans de la Cursa hi haurà una masterclass de Zumba gratuita a la Plaça la Font a les 19:30h. Tot just després d'aquesta masterclass, donarà inici les curses infantils (20:30h) i que podran participar els nascuts entre els anys 2006 i 2013. A les 21:30h donarà el tret de sortida la Cursa Nocturna. Entre les entitats del Seguici Popular que aportin més de cinc corredors a la cursa rebran un obsequi.

Les inscripcions es poden fer presencialment o via online. Presencialment a la tenda Bikila situada a l'Avinguda Francesc Macià, 5, i via online a la pàgina web d'Athletic Events.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada