diumenge, 16 de juliol de 2017

El Serrallo s'omple de gent amb la X Trobada Gegantera i el Correfoc Infantil

Ahir, a les Festes de la Verge del Carme al barri mariner del Serrallo va ser un dia carregat d'actes on uns dels més destacats va ser la X Trobada Gegantera pel matí, la Diada Castellera per la tarda o el Correfoc Infantil al vespre i que van fer que el barri s'omplís de gent per a presenciar els actes i gaudir d'un dia molt complet de les Festes.

Ben aviat pel matí fins a onze colles geganteres es reunien al barri per a la Trobada. Gegants arribats de Benicarló, Tortosa, Vacarisses, Hospitalet de Llobregat, entre d'altres llocs i que van desfilar pels carrers del Serrallo al ritme de les gralles i els timbals que els hi van fer ballar. Una Trobada Gegantera que any rere any organitza la Colla Gegantera del propi barri del Serrallo i es que ja en van deu edicions d'aquesta trobada. Com és habitual va finalitzar a la Plaça de l'Església amb un ball de cada colla i després un ball conjunt de tots els gegants participants de la trobada.

Per la tarda era el torn per a la Diada Castellera organitzada pels Xiquets del Serrallo en la qual van participar juntament amb els Minyons de Terrassa i els Xiquets de Reus. L'actuació va tenir lloc a la Plaça Sant Magí del barri del Serrallo i on la colla local i organitzadora els Xiquets del Serrallo van poder descarregar el 5de7, el 4de7 amb agulla i 3de7 amb agulla i deixar així les males sensacions d'actuacions passades.

Al vespre agafa el protagonisme el foc mitjançant el Correfoc Infantil amb els més petits gaudint de la festa. Un correfoc organitzat per la Vibrieta (Diables Voramar-Víbria de Tarragona) i en el qual van participar també els Diables Petits del Morell, la Polseguereta d'Argentona, els Dracs Jussà i Ullals. Van recorrer el passeig maritim del Serrallo i diferents carrers del barri omplin d'espurnes, carretilles i foc i on a la Plaça Sant Magí i van fer una carretillada conjunta tots els participants per finalitzar aixì el Correfoc.


A continuació teniu les diferents galeria de fotos tant de la X Trobada Gegantera del Serrallo com del Correfoc Infantil.

GALERIA FOTOS X TROBADA GEGANTERA DEL SERRALLO

CORREFOC INFANTIL DE LA VERGE DEL CARME

*Links a la pàgina de Facebook del Blog TARRACO FESTES, a la qual podeu donar "me gusta" i veure aixì més fotos i videos i també estar informats amb les noticies de les Festes de la nostra ciutat.

També teniu els videos tant de la X Trobada Gegantera del Serrallo com del Correfoc Infaitil que van tenir lloc ahir dissabte durant les Festes de la Verge del Carme 2017.

X TROBADA GEGANTERA DEL SERRALLO

             

CORREFOC INFANTIL DE LA VERGE DEL CARME

             

*Videos del canal de Youtube del Blog, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes i dels actes més destacats de les Festes Tarragonines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada