dimecres, 5 de juliol de 2017

Els dies 21, 22 i 23 de juliol el barri de Mª Cristina i voltants gaudirà de les seves Festes

Acabat el mes de juny i ja adentrats al mes de juliol, un mes en que el barri de MªCristina i voltants entra de ple en la celebració de les seves Festes que es duran a terme durant els propers dies 21, 22 i 23 d'aquest mateix mes.

Unes Festes que un any més tornen amb actes i activitats per a tots els gustos i edats, des de inflables, tallers d'entreteniment pels més petits, actes gastronomics com una "Fideua Popular", els tipics vermuts, o els tradicionals com la Cercavila de Gegants o l'actuació castellera que enguany anirà a càrrec dels Xiquets del Serrallo seran alguns dels actes dels quals es podran gaudir durant aquests tres dies de finals de juliol al barri de MªCristina i voltants.

També menció especial a l'acte central d'aquestes festes com és la representació del "Ball parlat de la Reina Mª Cristina" que tindrà lloc el primer dia de festes.

Enguany l'entrega del guardó Josep M.Salvado i Urpi anirà cap al Club Vaixell en motiu del seu 50è aniversari. I com a novetat d'aquest any abans de la Cercavila de Gegants es presentarà el nou Capgros Infantil del barri i s'estrenarà la nova música d'acompanyament dels Gegants Hernandez Sanahuja i Cristineta, i que serà interpretada per els alumnes de nivell grau mitja de l'escola "El Tecler", situada al mateix barri.

Al blog podeu veure tot el programa d'actes de les Festes d'enguany al barri de Mª Cristina i voltants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada