26 de juliol de 2017

Els Gegants del Serrallo participen dissabte a la XXVII Trobada de Gegants i Cabuts de Benicarló

Aquest proper dissabte 29 de juliol la Colla Gegantera del Serrallo es desplaçarà fins a Benicarló (municipi de la Comunitat Valenciana) per a participar amb els seus Gegants, en Pere i la Carme, a la XXVII Trobada de Gegants i Cabuts d'aquest municipi valencià.

Recordem que els Gegants i Cabuts de Benicarlo van estar presents a la X Trobada Gegantera del Serrallo que va tenir lloc el passat 15 de juliol i que ara seran els Gegants del Serrallo els que participaran de la seva trobada.

Pero a part dels Gegants del Serrallo també hi participaran altres colles geganteres en aquesta Trobada a Benicarló i aquests seran: els Nanos i Gegants de Vinarós, Colla de Gegants i Cabuts de Benicàssim, l'Associació De Gegants Borriana, la Colla Gegantera De L'Alcora, Colla Geganters Santa Barbara, Colla de Dansants del Corpus de Castelló de la Plana, Gegants de la Roca del Vallès, Feres de L'estel DEL Collet - Benicarló, Colla de Dolçainers i Tabaleters de Benicarló i els amfitrions de la trobada la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.

Els horaris de la XXVII Trobada de Gegants i Cabuts de Benicarló són els seguents:
- 18.00: Plantada de gegants i cabuts a la plaça Ministre Marcelino Domingo
- 19.00: Cercavila de Gegants i Cabuts que recorrerà els carrers del centre de la ciutat.
Recorregut: Av. Méndez Nuñez, Doctor Ferran, Pius XII, pl. de la Constitució, av. Joan Carles I, Rei en Jaume, Major i pl. de Sant Bartomeu.
- 20.00: Ballada final i cloenda de la Trobada a la plaça de Sant Bartomeu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada