dilluns, 17 de juliol de 2017

Els Xiquets de Tarragona descarreguen el segon castell de 9 de la temporada a Altafulla

Foto Xiquets de Tarragona
La Colla Castellera dels Xiquets de Tarragona va actuar aquest passat dissabte a la Diada de les Cultures a Altafulla on també van formar part la colla amfitriona els Castellers d'Altafulla i dues colles convidada com van ser els Castellers de Vilafranca i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. En aquesta diada els Xiquets de Tarragona van tornar a repetir el fet de descarregar per segon cop consecutiu el 4de9 amb folre, després d'haver-ho aconseguit a la Diada del Pla de la Seu ho van tornar a fer a Altafulla.

En aquesta Diada de les Cultures a Altafulla la colla de casa nostra, els Xiquets de Tarragona van tenir la seguent actuació:
Començaven l'actuació descarregant el 2de8 amb folre, continuaven molt forts a la segona ronda descarregant el segon 4de9 amb folre consecutiu, i el segon castell de nou de l'any, i tancaven les rondes descarregant el 5de8 a la tercera ronda, sent el sisè que descarreguen aquesta temporada.

Per tan molt bona diada pels matalassers que ja miren cap a futures diades i en especial a la Diada de Sant Magí que vindrà el proper mes d'agost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada