dijous, 20 de juliol de 2017

La Colla Gegantera del Passeig Torroja i els Gegants del Serrallo participen dissabte a la Trobada Gegantera a l'Espluga de Francolí

Dues colles geganteres de Tarragona aniran aquest cap de setmana fins a l'Espluga de Francolí per a participar en la Trobada Gegantera que celebra la Colla Gegantera de l'Espluga de Francolí per el 10è aniversari dels Gegants Gorg i Spluc. Aquestes dues colles geganteres tarragonines seran la Colla Gegantera del Passeig Torroja i la Colla Gegantera del Serrallo, que portaran el nom de Tarragona en aquesta trobada tan especial pels Gegants de l'Espluga de Francolí.

Hi participaran, a part d'aquestes dues colles de la nostra ciutat, gegants arribats de tota Catalunya, més d'una vintena de colles geganteres, més de 500 geganters i grallers i més d'una quarantena de gegants.
La Trobada Gegantera de l'Espluga de Francolí començarà a les sis de la tarda (18:00h) i recorrera diferents carrers.

Cal recordar que els Gegants de l'Espluga de Francolí, Gorg i Spluc, es van poder veure l'any passat per Tarragona ja que van participar a la 3a Trobada de Gegants i Nans de Sant Magí que organitza una de les colles tarragonines que hi serà present aquest dissabte, la Colla Gegantera del Passeig Torroja.

A la seguent foto hi podeu veure totes les colles que participaran en aquesta trobada gegantera a l'Espluga de Francolí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada