dilluns, 17 de juliol de 2017

La Colla Jove descarrega la primera tripleta màgica de la temporada a Torredembarra

Foto: @JoveDeTarragona
La Colla Jove de Tarragona va actuar ahir diumenge a la Diada del Quadre de Torredembarra, la Diada de la Festa del Quadre de Santa Rosalia, en la qual també van participar a part dels amfitrions els Nois de la Torre un altre colla convidada com va ser la Colla Joves dels Xiquets de Valls. En aquesta diada cal destacar que per part de la colla de casa nostra, la Jove, van descarregar la tripleta màgica, la primera de la temporada.

Els del Cos del Bou que van actuar en segona posició en aquesta Diada del Quadre van oferir la seguent actuació a plaça:
Començaven la diada molt forts descarregant el 3de9 amb folre, a segona ronda se'ls giraria la cosa ja que el 4de9 amb folre va quedar en intent, pero això no va ser excusa per tornar a intentar-ho a la tercera ronda on ara sí ho van aconseguir descarregar el 4de9 amb folre i van tancar les rondes descarregant el 5de8 a la quarta i última ronda.
A la ronda de pilars van poder descarregar el pilar de 7 amb folre, sent el segon de l'any, i per tancar la diada van fer quatre pilars de quatre.
Molt bons castells per a la colla del Cos del Bou en aquesta diada a Torredembarra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada