dijous, 6 de juliol de 2017

La iMAGInada busca persones voluntàries per a la 9a edició que tindrà lloc de l'11 al 15 d'agost

Foto: Albert Rué
A partir d'avui i fins a finals de juliol estaran obertes les inscripcions de voluntariat.
La 9a edició de "La iMAGInada" cada cop està més a prop i a partir d'avui s'obren les inscripcions per a totes aquelles persones que vulguin col·laborar de manera directa en l'organització d'aquest esdeveniment que se celebrarà de l’11 al 15 d'agost, als jardins del Camp de Mart de Tarragona.

Durant aquests dies es podrà col·laborar en activitats familiars, logística, cuina, espectacles, fòrum, punt d'informació, barra...

En la passada edició, van ser més de 100 les persones que van aportar el seu granet de sorra per fer possible aquesta festa popular autogestionada.

I per comprovar la gran feina que va fer tot el voluntariat, aprofitem per estrenar aquest vídeo, on diferents voluntaris internacionals expliquen les seves vivències:

           

*Video d'Albert Rué

Aquest any, i després de l'èxit de l'any passat, es tornarà a organitzar, conjuntament amb el Servei Civil Internacional de Catalunya, un camp de treball on persones voluntàries de diferents nacionalitats estaran a la ciutat durant 10 dies col·laborant amb el projecte, però també fent vida en comunitat i en contacte amb la població local, realitzant tallers i descobrint l'entorn.

Foto: Albert Rué
El col·lectiu pretén transformar l'entorn urbà amb la missió de generar un espai crític i creatiu de participació col·lectiva al voltant dels següents eixos: difusió d'artistes i moviments locals, intercanvi de coneixements, reflexió i creixement individual, contacte intercultural, oci conscient i autogestió.

El programa d'aquesta edició, es publicarà en les pròximes setmanes.
Tota la informació i les inscripcions al web www.laimaginada.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada