diumenge, 30 de juliol de 2017

Membres de la Colla Gegantera del Passeig Torroja col·laboren amb els Gegants del Catllar a les Festes de Nulles

Diversos membres de la Colla Gegantera del Passeig Torroja de Tarragona, amb el cap de colla Aaron Sentís al capdavant, van anar fins a Nulles per a col·laborar amb la Colla Gegantera del Catllar que va participar en la Cercavila de Gegants i Bestiari Popular de la Festa Major d'aquest municipi de la comarca de l'Alt Camp de la provincia de Tarragona.

Durant la tarda d'ahir dissabte els membres de la Colla Gegantera del Passeig Torroja van fer ballar els Gegants del Catllar pels carrers de Nulles durant la seva Festa Major. No és la primera vegada que els membres d'aquesta colla gegantera tarragonina hi col·laboren amb altres colles geganteres portant altres gegants. Tant el cap de colla com els seus membres porten dins la tradició gegantera i per això s'ofereixen sovint a col·laborar amb altres colles geganteres.

Cal recordar que la Colla Gegantera del Catllar participarà a la 4a Trobada de Gegants i Nans de Sant Magí que precissament organitza la Colla Gegantera del Passeig Torroja el proper 12 d'agost pels carrers de Tarragona i que també servirà per a presentar la nova parella de Gegants Egipcis, Ramsés II i la Nefertari, mai vistos a la ciutat.

A continuació podeu veure diverses fotos amb els membres de la Colla Gegantera del Passeig Torroja en la tarda d'ahir a Nulles col·laborant amb la Colla Gegantera del Catllar.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada