diumenge, 23 de juliol de 2017

Petits i grans ballen durant la Cercavila de Gegants al barri de Mª Cristina

Les Festes del barri de Mª Cristina que encara avui diumenge estan de celebració amb diversos actes i activitats i que en el dia d'ahir van fer la tradicional Cercavila de Gegants amb diverses colles geganteres de la ciutat.

A la cercavila de gegants de les Festes de Mª Cristina hi van participar a part dels Gegants i Nanos del barri que enguany presentaven el "Capgros Infantil" amb l'acompanyament dels alumnes de l'escola El Tecler i que aquests també estaven d'estrena de la música d'acompanyament dels Gegants, les altres colles geganteres participants eren els Gegants del Col·legi de les Dominiques (els grans i petits), els Gegants Vells del carrer Merceria, els Gegants del Col·legi Carmelites i els Ambraçats.

La cercavila va recorrer diferents carrers del barri per acabar amb un ball conjunt de tots els Gegants participants al ritme del "despacito" interpretat per els alumnes de l'escola El Tecler.
Va tenir un gran exit de public a on durant tot el recorregut grans i petits no van parar de ballar amb els gegants i la música dels grallers acompanyants.

Durant tot el cap de setmana al barri han estat celebrant les festes amb actes per a tothom on enguany també destacava el Vermut musical "Mª Cristina Sound" organitzat pels Ambraçats i amb la música de Mr. Pin-up que va tenir lloc ahir al migdia, abans de la Cercavila de Gegants.

A continuació podeu veure la galeria de fotos de la Cercavila de Gegants de les Festes del barri de Mª Cristina i voltants que es va celebrar ahir dissabte 22 de juliol.

CERCAVILA GEGANTS - FESTES Mª CRISTINA I VOLTANTS

*Link a la pàgina de Facebook del blog TARRACO FESTES, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos i videos i també estar informats amb les noticies de les festes de la nostra ciutat.

També podeu veure a continuació el video de la Cercavila de Gegants de les Festes de Mª Cristina i voltants.

           

*Video del canal de Youtube del blog, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes tarragonines i dels seus actes més destacats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada