dimarts, 19 de setembre de 2017

Castells, entrega de xumets a la Víbria i Mulassetes per celebrar els 15 anys de la Mulasseta en el primer diumenge de festes

El primer diumenge de festes ha sigut mogudet ja que va arribar amb molts actes a les Festes de Santa Tecla. Un dels més importants arribaria al migdia amb la Diada Castellera del Primer diumenge de festes amb la participació de dues de les colles de la ciutat com són la Colla Jove de Tarragona i els Xiquets de Tarragona i com a convidades van estar els Castellers de Vilafranca i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

També al matí eren protagonistes els més petits amb l'entradeta de músics. Ja per la tarda la Víbria arribava a la Plaça de les Cols per emportar-se un any més els xumets de la canalla. La plaça es va omplir de nens i nenes petits que volien fer l'entrega del seu xumet a la Víbria que ballaria per a tots ells.

Tot just a l'acabar la Víbria d'agafar tots els xumets, era el torn per a celebrar un aniversari molt especial enguany, els 15 anys de la Mulasseta de Tarragona i per celebrar-ho de la millor manera va convidar algunes Mulasses Petites per acompanyar-la en aquest dia tan i tan especial. Van voler ser a Tarragona amb la Mulasseta les Mulasses Petites de Falset, Vilanova, Valls, Montblanc i Reus. Amb una cercavila des de la Rambla Nova fins a la Plaça de les Cols on els hi esperava la Mulasseta de Tarragona per ballar amb totes elles i bufar les espelmes del pastís d'aniversari.

A continuació teniu les diferents galeries de fotos tant de l'acte de l'entrega dels xumets a la Víbria com de la Trobada de Mulassetes.

GALERIA DE FOTOS - FES-TE GRAN I DÓNA EL TEU XUMET A LA VÍBRIA - SANTA TECLA 2017

GALERIA DE FOTOS - TROBADA MULASSES PETITES - SANTA TECLA 2017

GALERIA DE FOTOS - DIADA CASTELLERA PRIMER DIUMENGE DE FESTES - SANTA TECLA 2017

*Links a la pàgina de Facebook del blog TARRACO FESTES, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més galeries de fotos i videos com també estar informats amb les noticies de les Festes de la nostra ciutat.

També teniu a continuació els diferents videos dels actes més destacats del primer diumenge de festes.

           


           

*Videos del canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes més destacats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada