dissabte, 2 de setembre de 2017

Ja hi ha guanyador del concurs de disseny del cartell de La Cucafera Baixa! 2017

Ja hi ha guanyador del Concurs de disseny del cartell de l'acte de La Cucafera Baixa 2017! que va organitzar la propia entitat de la Cucafera fa tot just dues setmanes quan van anunciar que l'acte es traslladava al dia 16 de setembre.

El guanyador per segon any consecutiu ha estat Ivan Puente, en el qual la imatge del cartell enguany té més protagonisme la figura del cavaller tal i com es pot veure, ja que aquest any s'estrena una petita escena previa a la baixada amb el nom de la Captura de la Cucafera i que tindrà lloc als Jardins de la Casa de la Festa a partir d'un quart de nou (20:15h) del mateix 16 de setembre. Tot just després, a dos quarts de deu (21:30h) de la nit tindrà lloc la Baixada de la Cucafera per les escales de la Catedral i la posterior representació de la llegenda, i que enguany com a altre novetat el cavaller pronunciarà unes paraules en entregar-li la bèstia a la princesa.

En el cartell podem observar també a la princesa damunt de la Cucafera que es portada pel cavaller.

La Xaranga Tocabemolls posarà el ritme a la baixada amb la seva música un any més i durant tot el recorregut fins a la Plaça dels Carros, on un cop acabada la baixada començarà la CucaFesta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada