dimecres, 20 de setembre de 2017

La Cercavila dels més petits omple carrers i places un any més

L'acte més multitudinari de la Santa Tecla Petita, la Cercavila del 19 de setembre, enguany estrenava un nou ball, el del Set Pecats Capitals, que s'han incorporat a un Seguici Petit que cada vegada creix més i li queda molt poc per estar al complet.

Any rere any els més petits gaudeixen del Seguici Petit en aquesta cercavila on són ells els protagonistes de principi a fi. Enguany no podia ser d'un altre manera també va omplir els carrers i places de la Part Alta per presenciar tots els elements de la Santa Tecla Petita.

El Ball de Diables Petit, el Drac Petit, el Ball de Bastons Petit que després d'uns anys d'absencia tornava a la sortir als carrers per Santa Tecla, la Vibrieta, l'Aligueta, el Ball de Cossis Petit entre molts d'altres eren els protagonistes en una cercavila que començava a la Plaça la Font i anava cap a la Plaça de les Cols per després tornar a baixar cap a la Plaça la Font per fer les tandes de lluiment de cada entitat del Seguici Petit.

A continuació teniu el link amb la galeria de fotos de la Cercavila Petita de Santa Tecla.

GALERIA DE FOTOS - CERCAVILA SANTA TECLA PETITA

*Link a la pàgina de Facebook del blog TARRACO FESTES, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més galeries de fotos i videos com també estar informats amb les noticies de les festes de la nostra ciutat.

També podeu veure el video de la Cercavila amb el Seguici Petit a les Festes de Santa Tecla d'enguany.

           

*Video del canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes més destacats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada