dilluns, 25 de setembre de 2017

La pluja desllueix el tram final de la Cercavila de Santa Tecla d'enguany

El 22 de setembre era el dia on tot el Seguici Popular sortia per primera vegada enguany, durant les Festes de Santa Tecla. La Cercavila del Seguici de Santa Tecla era l'acte més destacat del passat divendres. Amb el Seguici al complet i encapçalats pel Ball de Diables sortien per recorrer diversos carrers de la Part Alta de Tarragona i del centre de la ciutat.

Enguany la Cercavila de Santa Tecla va tenir un inesperat i desgraciat protagonista que feia que no pogues acabar. Aquest protagonista era un cop més la pluja, que feia acte de presencia a l'alçada del carrer Portalet, quan la cercavila es disponia a arribar a la Plaça la Font per a fer totes les tandes de lluiment i que la pluja ho va impedir pero no del tot ja que els grups de foc com el Ball de Diables, el Drac de Sant Roc, el Bou, la Víbria i el Griu si que van desafiar a la pluja i van continuar fins al final. La resta del Seguici va anar arribant a l'Ajuntament, alguns elements festius amb plastics per protegir-se de l'aigua de la pluja, a mesura que va anar afuixant.

Era el primer dia que sortia el Seguici i les condicions meteorologiques van fer que no pogues acabar aquesta cercavila.

A continuació teniu el link amb la galeria d'imatges de la Cercavila de les Festes de Santa Tecla 2017.

GALERIA DE FOTOS - CERCAVILA DE SANTA TECLA - FESTES SANTA TECLA 2017

*Link a la pàgina de Facebook del blog TARRACO FESTES, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més galeries d'imatges i videos com també estar informats amb les noticies de les Festes de la nostra ciutat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada