diumenge, 17 de setembre de 2017

Matí de dissabte amb diversos protagonistes com l'acte Fes-te la Festa o la 27a Edició del Festa per a Tothom

El matí de dissabte 16 de setembre a les Festes de Santa Tecla va tenir diversos protagonistes, per una part la 27a Edició del programa Festa per a Tothom i la Cercavila Fes-te la Festa (novetat d'enguany) al Passeig de les Palmeres. Per l'altra la Marató de Donació de Sang al Teatre Tarragona, Balla els Balls als jardins de la Casa de la Festa enguany amb els convidats especials del Ball de Bastons pel seu 40è aniversari de la recuperació. A la Plaça la Font hi va haber actes gastronomics com la Xistorrada organitzada per la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau o el Tas Popular d'hamburguesa de Chartreuse. A la Plaça del Rei, durant tot el dia, hi tenia lloc la VI Marató Solidaria de l'ACTAC amb moltes activitats. A diferents places de la ciutat hi tenien lloc els tradicionals vermuts.

Per part de l'acte Fes-te la Festa, la novetat d'enguany, organitzat pels Chargrossos de Tarragona, el protagonisme era pels més petits de la casa que van poder lluir les seves peces casolanes. Dracs, Gegants, Nanos, de tot tipus d'elements festius van desfilar per la Rambla amb la música de diferents grups grallers com els Bordons o El Tecler. També s'hi van voler apuntar alguns Gegants d'escoles com els del Pau Delclos o de l'Escola El Serrallo. La Cercavila va acabar amb una festa final a càrrec del Grup Sidral, que enguany esta d'aniversari celebrant els seus 35 anys.

La recepció dels participants a la 27a Edició del programa Festa per a Tothom, va tenir lloc com es habitual cada any al Balcó Mediterrani, amb la presencia de dos dels integrants dels Nanos Nous, els Nanos del Nàstic i en Martí el Gegant adaptat, que ja va ser-hi present també en l'anterior edició de l'any passat. L'acte va concloure amb la foto de familia de tots els participants al Balcó Mediterrani.

A continuació teniu diferents galeries dels actes Festa per a Tothom i la Cercavila Fes-te la Festa, celebrats al matí del 16 de setembre a les Festes de Santa Tecla 2017.

GALERIA DE FOTOS - 27a FESTA PER A TOTHOM - SANTA TECLA 2017

GALERIA DE FOTOS - CERCAVILA FES-TE LA FESTA - SANTA TECLA 2017

*Links a la pàgina de Facebook del blog TARRACO FESTES, a la qual podeu donar "me gusta" i estar informats de tot relacionat amb les festes de Tarragona i veure més galeries de fotos o videos de les festes.

També podeu veure els videos d'aquests dos actes, tant de la Cercavila Fes-te la Festa i la 27a Edició del programa Festa per a Tothom.

            


           

*Videos del canal de Youtube del blog, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes més destacats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada