dissabte, 16 de setembre de 2017

Primer dia de festes passat per aigua pero amb moltes estrenes, com la dels Gegants Romans o els 7 Pecats Capitals Petit

En el dia d'ahir van començar oficialment les Festes de Santa Tecla 2017 i amb elles una gran quantitat d'actes pero ja el primer dia de Festes va apareixer una protagonista negativa, la pluja, que va fer suspendre alguns actes pero que molts d'ells es van poder celebrar com ara les diverses presentacions que hi habia durant la tarda com la del Ball dels Set Pecats Capitals Petit que enguany s'incorpora al Seguici Petit i que es va presentar al Pati Jaume I de l'Ajuntament, o la dels nous vestits dels mulassers que també es van presentar al mateix lloc.

El canvi va arribar en la presentació dels nous Gegants Romans, Publius Cornelius Scipion i Aemilia Terlia Paula, de la Colla Geganters Tarraco Escipions que es va tindrè de fer dintre del local de la Colla Castellers Xiquets de Tarragona i no a la Plaça del Rei com es tenia previst en un principi ja que la pluja ho va impedir, pero això no va ser obstacle per a que es veiesin la llum. Dintre del local van poder fer uns quants balls de lluiment amb l'acompanyament musical dels Grallers i Timbalers dels Xiquets de Tarragona. Uns nous gegants que s'incorporan a la gran familia de Gegants que hi ha a Tarragona.

També es va celebrar la Crida amb l'homenatge a la perpetuadora Anna Gispert i als Teclers d'honor d'enguany. A continuació es va fer el Toc de Crida i l'alcalde va cridar el Visca Santa Tecla! per donar pas a l'encesa de la primera Tronada de Santa Tecla a càrrec de la Pirotecnia Accitana María Angustias de Guadix (Granada).

En definitiva un primer dia de festes passat per aigua pero que no va impedir que es celebresin molts dels actes que estaven previstos.

A continuació teniu les galeries de fotos de diferents actes celebrats ahir, durant el primer dia de les Festes de Santa Tecla 2017.

PRESENTACIÓ BALL 7 PECATS CAPITALS PETIT - SANTA TECLA 2017

PRESENTACIÓ NOUS GEGANTS ROMANS - SANTA TECLA 2017

*Links a la pàgina de Facebook del blog TARRACO FESTES, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més galeries de fotos i videos com també estar informats amb les noticies de les festes de la nostra ciutat.

També podeu veure el video de la presentació dels Nous Gegants Romans que es va celebrar finalment al local dels Xiquets de Tarragona

            

*Video del canal de Youtube del blog, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes més destacats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada