dimarts, 28 de novembre de 2017

Aquest dissabte a la Tarraco Arena arriba "Michael's Legacy", el millor espectacle musical sobre El Rei del Pop

Michael’s Legacy, avalat pel Club de Fans de Michael Jackson a Espanya com el millor espectacle musical sobre El Rei del Pop en l’actualitat, és un homenatge a Michael Jackson, creat per la companyia Jackson Dance Company. Michael’s Legacy és el primer homenatge a Michael Jackson que ofereix el concepte d’espectacle que texnia el rei del pop en les seves gires.

Michael’s Legacy tracta d’un espectacle apte per a totes les edats, en el qual es podrà gaudir d’una escenografia molt cuidada, amb rèpliques exactes de les cançons originals i un toc especial dau per la companyia en les seves representacions, amb un gran cos de ball format per 9 ballarins i grans veus en directe que ens transmetran a la perfecció els missatges que el rei del pop ens feia arribar en cadascuna de les seves actuacions, fent-te viure una increïble història com si tu anessis el protagonista.

La Jackson Dance Company crea aquest espectacle musical de gran format per a tots els públics, amb el qual han actuat en grans recintes i els teatres més importants del nostre país.

Aquest increïble grup artístic està format per un elenc de gairebé vint persones entre ballarins, actors, cantants i tècnics, que al costat de la seva capacitat interpretativa ens transmetran a la perfecció els missatges que el rei del pop ens feia arribar en cadascuna de les seves actuacions. Per a això comptem amb el millor Impersonator del Rei del Pop, amb gran semblança física i capaç de realitzar i transmetre a la perfecció, cada moviment i gest que acompanyaven en cadascun dels seus concerts a aquest gran artista com va ser MICHAEL JACKSON.

Donarà inici a les deu de la nit (22:00h).

Podeu adquirir les entrades al seguent link:

https://www.4tickets.es/TAP/public/janto/?Nivel=Evento&idEvento=TAP60

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada