30 de novembre de 2017

Aquest diumenge arriba el Festival "Ritmes" per celebrar el 35è Aniversari de l'Esbart Dansaire de Tarragona

Aquest proper diumenge, dia 3 de desembre de 2017, a dos quarts de set de la tarda (18:30 hores) al Teatre Tarragona se celebra el Festival del 35è Aniversari de l'Esbart Dansaire de Tarragona amb el nom de “RITMES” i amb l'acompanyament musical del grup Faktoria Folk.

Abans de néixer el ritme del batec del cor de la mare ens tranquil∙litza. A mida que ens fem grans, s’accelera i es fa necessari parar uns instants per sentir l’harmonia, la pau, el moviment compassat. La producció de l’Esbart Dansaire per celebrar el seu 35è aniversari uneix balls populars amb d’altres d’estrena o arranjats per l’ocasió, també d’arrel tradicional, tots sota el paraigua comú del ritme que ens marca la vida i que esperem que faci vibrar els nostres sentiments.

L’entitat ha recuperat diverses danses de les nostres comarques i ha representat la nostra ciutat i el folklore català en molts festivals arreu de l’Estat, i també a França, Àustria, Andorra, Itàlia i Turquia.

Les entrades per aquest festival es poden adquirir via online a la web de Tarracoticket.cat i a les taquilles del Teatre Tarragona (Preu 5 € / Entrada gratuïta a menors de 12 anys, amb prèvia recollida d'invitació).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada