dimecres, 27 de desembre de 2017

Aquest divendres la Reial Germandat de Jesús Natzarè organitza un Concert Solidari de Nadal a càrrec del Cor Mos Cantars

Aquest proper divendres dia 29 de desembre la Reial Germandat de Jesús Natzarè ha organitzat un Concert Solidari de Nadal a càrrec del Cor Mos Cantars.

El Concert Solidari de Nadal comneçarà a les set de la tarda (19:00 hores) i tindrà lloc a l'església de Sant Miquel del Pla, a la Part Alta de la ciutat. S'hi recolliran donatius per a recolzar la tasca social de Càritas Diocesana de Tarragona.

Organitzat per la Reial Germandat de Jesús Natzarè i amb la col·laboració especial del Cor Mos Cantars.

El Cor Mos Cantars (CMC), s’ha mantingut fins a l’actualitat  com a formació musical de cambra. Ha ofert concerts a diferents localitats de les demarcacions catalanes, d’Andorra i de França i ha participat, en moltes manifestacions musicals. Des del seu inici, el CMC és una formació coral que s'ha especialitzat principalment en música antiga. El seu repertori l’integren obres que van de l’Ars Nova fins al Classicisme, passant pel Renaixement i el Barroc. L'any 2011 l'Ajuntament li concedí el Diploma al Mèrit Cultural a la Ciutat de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada