diumenge, 3 de desembre de 2017

La Colla Gegantera del Passeig Torroja participarà a la Trobada de les Festes de la Verge de la Inmaculada Concepció a Reus el proper 8 de desembre

El proper divendres 8 de desembre la Colla Gegantera del Passeig Torroja de Tarragona anirà fins a la ciutat veina, Reus, amb els seus Gegants, els Hebreus i els Egipcis, per a participar a la Trobada de les Festes de la Verge de la Inmaculada Concepció.

Aquesta serà la segona sortida fora de la ciutat que faran els Gegants Egipcis, Ramses II i la Nefertari, estrenats durant les passades Festes de Sant Magí dins de la IV Trobada de Gegants i Nans. En menys d'un mes ja és el segon cop que surten de la ciutat per anar fora ja que la primera que feien era a Vilallonga del Camp el passat 12 e novembre, a la 3a Trobada Gegantera.

La visita a Reus de la Colla serà l'última sortida de la temporada i que ja es posarà en marxa tot preparant la seguent i també avançant coses de cara als 10 anys de la colla que serà al 2019 on hi haurà algunes novetats.

A la Trobada a Reus per les Festes de la Verge de la Inmaculada Concepció també participaran altres colles geganteres i elements festius que us detallem a continuació:

- Basilisc de Reus
-Gegant de Vilallonga
- Gegants de les Roquetes
- Gegants de la Selva del Camp
- Gegants de Santa Margarida i els Monjos
- Gegants de l'Espluga de Francolí
- Gegants d'Ascó
- Gegants de Mora la Nova
- Gegants de Botarell
- Gegants Ipm de Reus
- Gegants d'Alforja
- Gegants Horts de Miró de Reus
- Gegants Passeig Torroja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada