dimarts, 19 de desembre de 2017

Per Nadal cap nen sense regal, gracies a la Xaranga Tocabemolls i el Club Maginet

Des de la xaranga Tocabemolls, conjuntament amb el Club Maginet, estan duent a terme un acte benèfic per aquest nadal. Aquest acte es tracta de recaptar diners per els nens més necessitats de la nostra ciutat i així ajudar als reis mags a fer-lis arribar els seus regals!

D'aquí surt el nom de l'acte: Per nadal cap nen sense regal.

Per a recaptar aquests diners estan sortejant una super panera valorada en 200€ on hi podreu trobar de tot, des d'un violí (en forma de pernil ;) ) fins a CD's de grups de música que hi han volgut col·laborar. I per intentar guanyar aquesta panerota estan venent unes butlletes per un valor de 2€!

Com que volen que aquesta panera la tingueu a taula per les festes de nadal, estan preparant un acte musical per al dissabte 23 de desembre a la Plaça Corsini de Tarragona. Una actuació on, a part de la Xaranga Tocabemolls, hi podreu trobar una actuació de la Xarangueta els Guirigalls, i un patge reial al qual, els més petits (i els grans si voleu també) li podran fer arribar les seves cartes. I al finalitzar l'actuació realitzaran el sorteig de la panera!

Us hi esperen a tots, i que la sort estigui del vostre costat!!

Pd: Si voleu butlletes us podeu posar en contacte amb algun músic de la xaranga o enviant un missatge a les seves xarxes socials.

Al seguent link teniu l'event al Facebook:
https://www.facebook.com/events/407249886378817/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada