divendres, 29 de desembre de 2017

Ses Majestats els Reis Mags faran la benvinguda Reial des del balcó del Pòsit

Aquest any, Ses Majestats els Reis Mags estrenaran una nova ubicació des d’on donaran la benvinguda reial a tota la ciutadania. El balcó de l’emblemàtic edifici recentment rehabilitat, el Pòsit, acollirà els parlaments de Ses Majestats i les autoritats locals per, a continuació, iniciar la Cavalcada fins a la plaça de la Font.

L’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar està prevista a les 18.15 h al Serrallo. Com cada any arribaran per via marítima des de terres de l’Orient, i seran saludats per les sirenes dels vaixells i barques del Port, així com per les 21 salves pirotècniques adreçades a les grans personalitats. Seguidament, des del Pòsit saludaran la ciutadania i a partir de les 19 h començarà la Cavalcada dels Reis Mags, que obrirà la Guàrdia Urbana motoritzada i la Carrossa del Fanal de la ciutat de Tarragona, i desfilaran –entre d’altres– la Carrossa de l’Estel, que els ha guiat fins a la nostra ciutat, la de la Sínia, per subministrar aigua a totes les seves bèsties, i les del Dromedari, el Camell i l’Elefant.

L’itinerari que seguiran recorrerà el carrer Reial, la plaça dels Carros, pujarà per Apodaca, la Mitja Lluna, carrer de la Unió, Rambla Nova (dos tombs), carrer de Sant Agustí i Portalet fins a arribar a la plaça de la Font, on seran rebuts per tocs dels clarins i timbales i l’alcalde els farà el lliurament de les claus de la ciutat. Durant tota la nit i matinada, els Mags i els seus patges repartiran milers de regals per a tota la ciutadania.

Prèviament, els dies 2, 3 i 4 de gener els Patges Reials s’instal·laran al Pati Jaume I des de les 6 de la tarda fins a les 8 del vespre per recollir les cartes que els nens i nenes de la ciutat adrecen a Ses Majestats els Reis Mags.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada