dissabte, 6 de gener de 2018

La Cavalcada de Reis omple un any més els carrers de Tarragona de màgia i il·lusió

Ahir, divendres 5 de gener, era el dia on Ses Majestats els Reis Mags, Melcior, Gaspar i Baltasar, arribaven a la ciutat des d'Orient per a repartir tots els regals que havien demanat els tarragonins i tarragonines. Això seria a la nit, un cop tothom dormia, pero abans per la tarda arribaven al barri del Serrallo en vaixell on els hi esperaba moltissima gent, sobretot nens petits que volien veure'ls de ben a prop.

Enguany la novetat estava amb la benvinguda als tres Reis Mags que es va fer al balcó del Pòsit de Pescadors des d'on van fer el discurs amb un Serrallo ple de gom a gom.

Un cop arribats i fet el discurs, va començar la Cavalcada amb tota la comitiva dels tres Reis Mags, els patges reials, les carrosses, diferents grups musicals... tot per fer-los arribar fins a la Plaça la Font on els hi esperava l'alcalde de Tarragona, Josep Felix Ballesteros, per fer-li l'entrega de la clau de la ciutat per aixì poder entrar a totes les cases i omplir d'il·lusió i regals amb tot l'ho demanat a les cartes.

Ha estat una nit molt llarga per als tres Reis Mags d'Orient que no han parat ni un instant per a que tothom pogues tenir el seu regal.

A continuació teniu el link amb la galeria de fotos de la Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient a Tarragona:


*Link a la pàgina de Facebook del blog Tarraco Festes, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més galeries de fotos i videos com també estar informats amb les noticies de les Festes de la nostra ciutat.

També podeu veure a continuació el video de la Cavalcada de Reis a Tarragona.

           

**Video del canal de Youtube del blog, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les diferents festes tarragonines i dels seus actes més destacats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada