dijous, 22 de febrer de 2018

Els dies 23, 24 i 25 de febrer arriba Tarraco Click a la Tarraco Arena Plaça

Els ®Playmobil arribin a Tarragona! L'exposició més gran d'®Playmobil que has vist mai a la Costa Daurada obri portes a la TAP els Propers 23, 24 i 25 de febrer. Il·lusionen a Grans i Menuts!

Els ®Playmobil i els diorames fets amb ells emocionen a tota la família. Amb col·leccionistes que arriben de tot Catalunya i convidats d'altres indrets, aquests joguets i les escenes en que els podràs veure és converteixen en art. Precioses composicions recreen la història que ens envolta! Des de l'antiga Tàrraco, passant pèls templers, fins a les actuals ciutats modernes, recreat amb aquests fantàstics ninots.

De la mà de Somosclicks, entitat dedicada des de fa més d'una dècada a la creació de les més grans i espectaculars fires de ®Playmobil, us conviden a que visiteu aquesta exposició pensada en gran. Hi trobareu diorames gegants de fins a 70m2, recreacions de l'antiga Tàrraco o la Tarragona ferroviària de principis del segle XX, tot amb el detall i la diversió que caracteritzen als col·leccionistes que els acompanyen.

I no podem oblidar el mercat de venedors de ®Playmobil, per als qui s'inicien i els qui volen fer més gran la seva col·lecció. Venedors d'arreu del territori us porten les novetats més recents arribades d'Alemanya, o boniques peçes classiques preuades pel seu encant.

A més podràs gaudir de tallers i activitats relacionats amb aquesta joguina per als més menuts de la casa.

Serà un cap de setmana que us deixarà un somriure a la boca!

HORARI
23 de febrer: de 17h a 20h

24 de febrer: de 11h a 20h

25 de febrer: de 11h a 20h

ENTRADES
0 a 3 anys: entrada gratuïta

3 a 7 anys: 2 €

+7 anys: 3 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada